Referenties

Genoten van onze trouwdag

Geschreven door Antwan hanneke en Jesse eekels
Wat hebben we gisteren genoten van onze trouwdag, mede door al je goede zorgen en natuurlijk de mooie auto!!
Bedankt daarvoor!!

Groetjes Antwan hanneke en Jesse eekels

Wat een prachtwagen

Geschreven door Marceline
Wij wonen in de provincie Zeeland, en Sjors 3uur rijden van ons vandaan en dat was geen enkel probleem! Hij was keurig op tijd en in pak. Mijn man als echte Mercedes liefhebber was erg onder indruk eigenlijk iedereen! Wat een pracht wagen. Sjors is een lieve aardige grappige man! Een geweldige chauffeur. Die ook nog foto's maakt in de auto en tijdens de shoots, wat was dat leuk. Het was een prachtige dag mededankzij Sjors! Nogmaals bedankt !

Groetjes, Marceline

Genoten van de rit

Geschreven door Iwan en Marielle van Woerden
Wij hebben echt genoten van onze rit en de mooie auto waar je ons in vervoerd heb. Nu een week later krijgen we nog steeds de complimenten hierover. Super ervaring en een leuke, gezellige chauffeur. Ook bedankt voor de gemaakte foto's. Dit maakt het terugkijken op onze dag nog completer!!
Met groetjes Iwan en Marielle van Woerden

Een fantastische dag

GESCHREVEN DOOR JOHNNY & NATASJA MARDIS.
Heel erg bedankt voor jullie geluk wensen, en voor de fantastische dag. De auto was prachtig en Sjors zijn zonnige humeur zou zelfs een regenachtige dag nog op kunnen fleuren. De foto's zijn een kers op de taart want er zitten een paar juweeltjes tussen :-) Nogmaals ontzettend bedankt voor alles en Mayka veel beterschap gewenst!

Veel liefs,
Johnny & Natasja Mardis

PRACHTIG

GESCHREVEN DOOR PATRICIA DRIESSEN CROOY.
Sjors was met zijn prachtige auto onze chauffeur op onze bruiloft. Zijn auto is prachtig, maar Sjors was ook zeker een aanvulling. Behalve chauffeur is Sjors een gangmaker, denkt hij mee bij het maken van foto's en is hij eigenlijk vanwege zijn ervaring een weddingplanner. Onze dag was fantastisch, mede door de aanwezigheid van Sjors. Heel erg bedankt Sjors, wij vergeten jou nooit meer!

Patricia Driessen Crooy

COMPLIMENTEN VOOR DE AUTO GEKREGEN

GESCHREVEN DOOR BRAM EN GEA NIEUWENHUIJSE.
Als echte Mercedes liefhebber heb ik Sjors gevraagd om op onze trouwdag met ons te rijden in zijn Mercedes 170D. Hij was 's morgens keurig op tijd, al had hij een rit van 2 uur achter de rug. Alles liep die dag op rolletjes, zelfs met het opbinden van de bloemen had Sjors geen moeite. We hebben er erg van genoten en hebben complimenten gehad over de mooie trouwauto.

Bram en Gea Nieuwenhuijse

BIJZONDERE VERVOERSWIJZE

GESCHREVEN DOOR DORUS EN KARIN VAN LANEN.
Op 22 juni 2012 zijn wij getrouwd. Op deze dag wilden wij natuurlijk op bijzondere wijze vervoerd worden. Via internet kwamen we bij deze prachtige auto van Sjors uit. Eerst mochten we komen kijken of we de auto naar onze wens was. Heel vriendelijk werden we ontvangen en mochten wij de auto bekijken. Deze wilden wij wel. Sjors had die ochtend nog een andere bruiloft maar hij verzekerde ons dat hij op tijd bij ons zou zijn. Zoals afgesproken was Sjors keurig op tijd en heeft voor ons een hele speciale rit in zijn auto verzorgd. Een mooie en ontspannen manier om deze prachtige dag te beginnen. Kortom echt een aanrader!

Dorus en Karin van Lanen

GEWELDIG MOOIE AUTO!

GESCHREVEN DOOR DENISE GEELEN.
Geweldige mooie auto, hoort echt bij een bruidspaar. De chauffeur vervult zijn rol heel leuk en leeft met het bruidspaar en de familie mee. Wij zeggen dan ook tegen alle aanstaande bruidsparen: huur de auto met chauffeur bij Sjors Buis! Dit geeft echt meerwaarde aan een onvergetelijke dag.

Denise Geleen

DROOM TROUWAUTO

GESCHREVEN DOOR SYLVESTER EN LINDSY GIELIS.
Wij willen jou erg bedanken voor de grote deelname aan onze bruiloft. De auto was superieur en zag er prachtig uit die dag. Wij vonden hem helemaal geweldig. Ook de familie en vrienden waren er erg over te spreken. In het centrum van Nijmegen trok de auto ook heel veel bekijks, dat bleek wel aan de hand van hoeveel foto's er maakt werden van ons. Het is een prachtige auto en een echte aanrader voor één ieder.

Tevens Sjors willen wij jou bedanken voor de service. Eigenlijk was je de chauffeur maar je hebt nog veel meer gedaan op onze dag. Zo heb je onze kleine vermaakt tijdens de fotoshoot en nog veel meer.

Bedankt voor dit en wij wensen je alle succes met het rijden van andere bruiloften. Mensen als je deze man inhuurt heb je iemand die een zeer uitzonderlijke auto heeft en een goede service biedt waar je achteraf van kan zeggen: ‘Ja, dit was onze droom trouwauto !!!'

Groetjes Sylvester en Lindsy Gielis