Trouwauto huren in Brabant?

Welkom bij Trouwauto in Brabant.

Onze Trouwauto, een Mercedes-Benz 170D, heeft 4 deuren en comfortabele stoelen om in te zitten. De zorgvuldig gekozen kleurencombinatie zwart met crème geeft een chique en klassieke uitstraling. Wij verhuren onze trouwauto inclusief privé chauffeur om u in stijl te vervoeren naar de door uw gewenste locaties.

Met onze Trouwauto verzorgen wij bruiloften in heel Nederland en België maar voornamelijk in Brabant. Wij proberen er alles aan te doen om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Uw trouwdag moet immers de mooiste dag van uw leven worden? En als bruidegom wilt u uw bruid vást in stijl ophalen. “Trouwauto in Brabant” onderscheidt zich door een uitstekende service te leveren, in combinatie met een aantrekkelijke prijs. De prijs wordt voor u op maat gemaakt, aan de hand van de locaties die u wilt bezoeken..

Onze totaalprijs is inclusief de huur van de Trouwauto, de gereden kilometers, benzinekosten en de chauffeur. U weet waar u aan toe bent, geen verassingen achteraf. En… onze prijs is bijzonder aantrekkelijk!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een Trouwauto met chauffeur? Neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard bent u van harte welkom om onze prachtige Trouwauto in het echt te komen bekijken!

Vervoer gala, jubileum of communicant

Wij verzorgen naast vervoer voor bruiloften met onze Trouwauto overigens ook vervoer voor een gala, jubileum of communicant met onze Mercedes-Benz Oldtimer. Wat is er stijlvoller en comfortabeler dan in een blinkend gepoetste Oldtimer op uw gala of feest te arriveren? Kortom: Alle speciale wensen die u heeft zijn bespreekbaar. Wij denken met u mee om het vervoer tijdens uw trouwdag, gala, jubileum of feest tot onvergetelijke gebeurtenis te maken!