Trouwauto huren in Brabant?

Welkom bij Trouwauto in Brabant.
Onze Trouwauto, een Mercedes-Benz 170D, heeft 4 deuren en comfortabele stoelen om in te zitten. De zorgvuldig gekozen kleurencombinatie zwart met crème geeft een chique en klassieke uitstraling. Wij verhuren onze trouwauto inclusief privé chauffeur om u in stijl te vervoeren naar de door uw gewenste locaties.

We verzorgen bruiloften in heel Nederland en België maar voornamelijk in Brabant. Wij proberen er alles aan te doen om u de dag van uw leven te bezorgen. Wij willen ons onderscheiden door een uitstekende service te leveren in combinatie met een aantrekkelijke prijs. De prijs wordt op maat gemaakt voor u, aan de hand van de locaties die u wilt bezoeken.

Onze totaalprijs is inclusief de huur van de auto, de gereden kilometers, benzinekosten en de chauffeur. U weet waar u aan toe bent, geen verassingen achteraf. En onze prijs is aantrekkelijk!
Neemt u gerust contact met ons op voor verdere vragen. Uiteraard bent u van harte welkom om de prachtige trouwauto in het echt te komen bekijken.
Wij verzorgen naast bruiloft vervoer overigens ook vervoer voor een gala, jubileum of communicant met onze Mercedes-Benz Oldtimer. Alle speciale wensen die u heeft zijn bespreekbaar. Wij proberen met u mee te denken om uw trouwdag of feest onvergetelijk te maken!